Jamtara Wilderness Camp_service

Verblijf 1 nacht GRATIS in de beste wildlife lodges van India

Weinig mensen kennen India om haar natuur en wildlife, maar het is een ontzettend mooie safaribestemming. India is heel erg in ontwikkeling en ondanks de overweldigende drukte zorgt India  super goed voor haar overgebleven natuur in de nationale parken. Het is zelfs het enige land waar de tijgerpopulatie toeneemt in plaats van af. Ook Aziatische olifanten, pantserneushoorns, sneeuwluipaarden, lippenberen en Aziatische leeuwen tieren hier welig. Neem daarnaast het prijsniveau van de lodges, dat een stuk lager is dan de safari-lodges in Afrika, en dan weet u waarom wij graag mensen naar India laten reizen voor hun safari.

Top 12 beste wildlife lodges in India
We hebben onze top 12 aan duurzaamste pareltjes voor u geselecteerd. Allemaal top lodges als het gaat om wildlife, service, luxe, natuurbescherming en natuurgidsen! Hier wilt u toch zeker ook verblijven? Om u te verleiden hebben we een mooi aanbod voor uw tijgersafari in India dit jaar. Zoek een reis met de reizenfilter of combineer onderdelen met elkaar in een maatwerkreis en verblijf 1 nacht gratis in één van de pareltjes die u hieronder uitzoekt. Geldig voor iedere nieuw geboekte reis van minimaal 7 dagen in 2024. U kunt reizen in 2024 en 2025.

Maar welke lodge past bij u?  Klik op de onderstaande foto’s voor meer informatie en locatie. Wij helpen u graag!

Kanha Jungle Lodge, tijgersafari hotel India Rann Riders Lodge, hotel india
Svasara Jungle Lodge, lodge Tadoba NP Diphlu Lodge India
reis india, safari india, reis zuid india, reis western ghats, reis west ghats, wildlife west ghats, wildlife reis india, natuurreis india, Kerala nightdrive india, tijgersafari india, bori sanctuary
Bandavgarh jungle lodge, ecolodge India Khem Villas Ranthambore, tijgersafari
Jamtara Wilderness Camp_Starbed, starbed India Bera Safari Lodge, lodge India
Reni Pani Jungle hotel, hotel Satpura Tiger Reserve tijgersafari, reis India, reis Corbett

Op volgorde van links naar rechts en van onder naar beneden zijn dat Kanha Jungle Lodge in Kanha NP, Rann Riders in Little Rann of Kutch, Svasara Lodge in Tadoba NP, Diphlu River Lodge in Kaziranga, Windermere Estate bij Kerala, Bori Lodge bij Pachmarhi, Bandavgarh Jungle Lodge in Bandavgarh NPKhem Villas in Ranthambore NP, Jamtara Wilderness Camp in Pench NP, Bera Safari Lodge bij Jodhpur, Reni Pani in Satpura NP en Jim’s Jungle Retreat in Corbett NP in het noorden van India.

Op de bolletjes op de kaart hieronder ziet u waar de natuurparken ongeveer liggen:

 

landkaart India

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner