Unieke Last Minute! Reis nu met €300 korting naar de migratie in de Masai Mara!

Staat de migratie van de miljoenen wildebeesten en zebra’s ook nog steeds op uw verlanglijstje? Dan is dit uw kans om het zelf een keer mee te mogen maken in de Masai Mara van Kenia. Onze 6-daagse migratiesafari met vertrek op 1, 7 en 17 juli, 20 & 30 augustus en 2 september mogen we nu aanbieden met €300,- korting! Van €3895,- voor €3595,- per persoon. Single reizigers krijgen zelfs nog €100,- korting op de eenpersoonskamertoeslag en die reizen dus van €4595,- voor €4195,- per persoon inclusief de eenpersoonskamertoeslag.

Van juli t/m half oktober houden miljoenen wildebeesten en zebra’s zich op in de Masai Mara tijdens hun jaarlijkse migratie. Op deze reis gaat u de beroemde migratie met ‘river crossings’ in de Masai Mara in Kenia bijwonen! U verblijft in onze duurzame lodges die mede-eigendom zijn van de Maasai en gaat 10 keer op ‘game drive’. Ook brengt u 2 dagen door in de naburige Mara Naboisho Conservancy, waar u de natuur nog voor uzelf alleen heeft.

Een unieke prijs voor een unieke belevenis in het hart van de Masai Mara. Alleen de internationale vluchten naar Nairobi komen hier nog bij. Alle safari’s, park fee’s, binnenlandse vluchten en transfers zijn inbegrepen en u verblijft o.b.v. volpension. Mooier kunnen wij uw zomer niet maken!

Boek de laatste plekken op deze reis nu met korting! Alle details van deze 6-daagse safari vindt u hier.
Of neem meteen contact met ons op.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner