Freek Vonk op reis met All For Nature

Freek Vonk reist met All for Nature Travel

Freek is altijd op zoek naar spannende dieren in het wild! Dr. Freek Vonk is bioloog, schrijver voor National Geographic Magazine en bekend om zijn expertise in De Wereld Draait Door. Daarnaast maakt hij eigen televisieprogramma’s gericht op kinderen, zoals ‘Freek in het wild’ en ‘Freek op safari’.

We zijn dan ook zeer verheugd dat de eerstvolgende reis voor zijn nieuwe programma gepland is met All for Nature Travel. Vanaf volgende week gaat hij op zoek naar Sumatraanse neushoorns, tijgers, wilde orang-oetans en komodovaranen. Ook deze reis draagt bij aan de bescherming van deze unieke diersoorten.

Wil je op de hoogte blijven van zijn ervaringen, volg hem dan op Twitter; @freekvonk

Wil je zelf ook de wilde natuur van Indonesië ontdekken en bijdragen aan natuurbescherming, kijk dan bij de volgende reizen; Indonesië: Natuur, puur en ongerept of Indonesië: De Big 5 van Azië