All for Nature Travel is Travelife Certified

All for Nature Travel is 5 jaar geleden opgericht om, middels reizen, een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur en haar fantastische wildlife. Duurzaamheid stond daarbij vanaf het begin centraal. Wij zijn er dan ook trots op om in december met succes te zijn gecertificeerd door Travelife.

Dit betekent dat een onafhankelijke auditor heeft beoordeeld dat All for Nature Travel als reisorganisatie voldoet aan meer dan 150 duurzaamheidscriteria die betrekking hebben op ons interne beleid en management, productassortiment, internationale handelspartners en consumentenvoorlichting.
Daarbij vinden we het niet alleen belangrijk dat onze eigen reizen duurzaam zijn, wij hopen er toe bij te dragen dat ook andere reisorganisaties aandacht krijgen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want alleen als de sector verduurzaamt zullen bestemmingen de moeite waard blijven om naartoe te reizen. Dit Travelife Certificaat is dan ook vergelijkbaar met het FSC-keurmerk voor verantwoord hout en het MSC-keurmerk voor duurzame vis. 30% van de brutomarge die wij realiseren wordt terug geïnvesteerd in natuurbescherming. Zo weet de reiziger zeker dat zijn reis bijdraagt aan het behoud van de natuur en haar dierenleven.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten