TOFTigers Tigerwatch © Aditya Singh

All for Nature ondersteunt Wildlife Guardian in India

Sinds haar oprichting is All for Nature Travel een trouwe ondersteuner van TOFTigers. Een NGO die zich door middel van duurzaam toerisme inzet voor de tijger in India en Nepal. Met ingang van september 2017 investeert All for Nature ook in het Village Wildlife Guardian Scheme in de Kanha/Pench corridor, waarbij lokale dorpelingen worden ingezet als “wildlife wachters”. Zij worden betaald om illegale activiteiten te rapporteren en op deze manier de omgeving voor de mensen en dieren die daar leven veiliger te maken. Een directere bijdrage aan natuurbescherming is er niet.

Ook uw All for Nature tijgersafari draagt hieraan bij en het is zelfs mogelijk om de All for Nature “wildlife wachter” aan het werk te zien tijdens één van deze tijgerreizen: Deluxe Tijgersafari en Ultieme Tijgersafari.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner