walvissen bij Pico

Walvissen spotten rond de Azoren – National Geographic Traveler

Weer een super artikel over één van onze bestemmingen in de media, de Azoren. Dit keer van reisjournalist/fotograaf Martin van Lokven in National Geographic Traveler! Hij was met All for Nature Travel op zoek naar de blauwe vinvis bij het ongerepte Pico, onderdeel van de Azoren. Pico is een fantastische uitvalsbasis om walvissen te spotten.

National Geographic Traveler ligt nu in de winkel. Koop deze editie en lees over deze bijzondere wildlifebestemming.

Zelf walvissen of dolfijnen spotten kan bij ons op diverse reizen. Welke reis spreekt u het meest aan?

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten