voorkant jubileumkrant

Boek uw reis met Jubileumkorting

Vorig jaar vierde All for Nature Travel haar 10-jarig jubileum! Nu de grenzen eindelijk weer opengaan, verlengen wij ons jubileum graag door u een aantrekkelijke Jubileumkorting te bieden.

Ontvang €100,- korting p.p. op uw volgende wildlife reis
Boekt u uw reis voor 30 september 2021, dan krijgt u €100,- korting per persoon. Deze korting geldt op alle reizen buiten Europa. Voor reizen binnen Europa krijgt u een korting van €50,- per persoon*

Reizen met Corona Travel Safe Label
U wilt veilig en verantwoord op reis naar een land met goede medische voorzieningen en kunnen omboeken als corona onverhoopt toch weer toeslaat? Daarop hebben wij onze reizen gescreend. Voldoet een reis aan onze criteria, dan krijgen zij van ons het Corona Travel Safe Label. Zo kunt u nu plannen maken voor een wildife reis in Europa of naar bijv. Rwanda. We verwachten dat de rest van de wereld snel zal volgen.

Wilt u in één oogopslag zien welke reizen wij u op korte termijn aanraden? Kijk dan bij onze reizen met het Corona Travel Safe Label.

Lees ook onze Jubileumkrant
Speciaal voor ons 10-jarig bestaan hadden wij een Jubileumkrant samengesteld. U vindt hier een selectie van de mooiste reizen naar wildlife over de hele wereld. En natuurlijk besteden wij in deze uitgave aandacht aan het belang van duurzaam reizen en natuurbescherming. Ook leest u hoe u mee kan met een exclusieve rondleiding door Dierenpark Amersfoort of test uw natuurkennis met onze kruiswoordpuzzel. Lees hier de krant online. Of vraag de krant aan via info@allfornature.nl en u ontvangt de krant op uw deurmat.

* voorwaarden Jubileumkorting: deze korting is niet geldig voor reeds geboekte reizen en niet geldig in combinatie met andere kortingen. Korting geldt alleen voor volwassenen en niet voor meereizende kinderen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner