Sri Lanka ©Martin van Lokven

Gerust boeken en op reis met ons Corona Travel Safe Label

Status per 25-2-2021

De coronacrisis is nog niet voorbij en het duurt nog maanden voordat iedereen zal zijn gevaccineerd. Dat betekent echter niet dat u geen plannen kunt maken voor een reis in de tweede helft van dit jaar. Zo schept u uw eigen reisperspectief zonder financieel risico!

Er zijn ook grote voordelen aan het nu al boeken van uw reis voor de 2e helft van dit jaar:

 • Onze partners hebben op dit moment zeer gunstige condities en corona specials.
 • Met ons Corona Travel Safe Label kunt u de reis altijd uitstellen, zonder meerkosten.
 • U kunt uw gewenste reis zonder verplichtingen t/m 17 april vrijblijvend in optie laten staan.
 • Zo heeft u gegarandeerd nog plaats. Onze kleinschalige lodges en unieke wildlife ervaringen zijn altijd ver van te voren volgeboekt en nu helemaal, na het uitstel van 2021.
 • Daarnaast boekt u via ons een pakketreis bij een bij de ANVR en SGR aangesloten reisonderneming.
 • Wij en onze duurzame partners en lodges zullen u zeer dankbaar zijn…

Behalve het opengaan van de grenzen, spelen er voor ons meer zaken bij het maken van een reis ten tijde van corona en zolang nog niet iedereen is gevaccineerd. Hoe zit het met de hygiëne? Heb ik voldoende ruimte om mij heen? Hoe zijn de medische voorzieningen? Om u een reis te kunnen bieden die verantwoord is in deze corona tijden, hebben wij ons aanbod op deze nieuwe werkelijkheid gecheckt. De ANVR geeft daarbij als richtlijn dat in Nederland de Nederlandse regels worden aangehouden en in het buitenland de wetgeving van de desbetreffende bestemming op het gebied van corona. Deze regels krijgt u van ons toegestuurd met de reisbescheiden zodat u goed voorbereid op reis gaat. Lees hier de actuele reisadviezen van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken per land.

Voldoet een reis aan de volgende criteria, dan krijgen zij van ons het Corona Travel Safe Label:

 • U verblijft in accommodaties die voldoen aan de hoogste standaards op het gebied van hygiëne- en afstandsnormen.
 • Voor onze bestemmingen buiten Europa hebben we daarnaast voor u ook nog gekeken naar de medische zorg. Is er een goed ziekenhuis in de hoofdstad voor handen, dat vergelijkbaar is met de Europese normen, en is dit in noodgevallen via de lucht bereikbaar zodat u binnen 1 dag medische zorg kan krijgen?
 • Safari’s, whale watching en andere excursies worden uitgevoerd met in achtneming van de geldende corona maatregels en worden mondkapjes ingezet. Het is mogelijk om prive-excursies te boeken tegen extra kosten.
 • Bij groepsreizen brengen we het reisgezelschap van 8-10 personen terug naar maximaal 6-7 reizigers en worden tijdens het vervoer stoelen vrij gehouden.
 • Als het Nederlandse reisadvies oranje wordt of blijft en als uw bestemming zeer onverhoopt toch weer zijn grenzen sluit, dan bent u beschermd via onze ANVR reisvoorwaarden en heeft u de garantie dat u uw reis altijd kunt omboeken naar een jaar later tegen dezelfde prijs.

Het blijft uiteraard altijd belangrijk om zelf een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten die ook corona en haar reisbeperkingen afdekt. Totdat u gevaccineerd bent, blijven internationale reizen gepaard gaan met een zeker risico wat betreft de medische zorg. Wij adviseren mensen die tot de risicogroep behoren dan ook om thuis te blijven.

Kijk hier welke reizen op dit moment het Corona Travel Safe label hebben?

Of kijk naar ons aanbod van privé villa’s/boten op onze bestemmingen over de hele wereld.

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten