wereldkaart_febr2022 - kopie

De wereld gaat weer open!

wereldkaart: status MinBuZa 17 februari 2022

Goed nieuws! Eindelijk geeft de overheid gehoor aan de vele dringende oproepen van de reiswereld. De reisadviezen voor landen buiten de EU zijn nu aangepast. Ook internationale onderzoeken, de Wereldgezondheidsorganisatie en het Europese RIVM lieten al eerder weten dat het vasthouden aan reisbeperkingen geen zin meer heeft.

Reisadviezen vanaf nu losgekoppeld van corona
Buitenlandse Zaken past op dit moment reisadviezen voor veel landen buiten de EU aan naar geel/groen, naar de situatie van reisadviezen vóór corona. De adviezen omtrent corona zijn hiermee niet weg, maar de coronasituatie in een land niet langer doorslaggevend voor de kleur. Net als vóór corona wegen álle veiligheids- en gezondheidsrisico’s weer mee. Alleen als ergens een nieuwe zorgwekkende variant opduikt, zal een bestemming/land alsnog de kleurcode oranje krijgen. We raden u aan altijd het volledige reisadvies te checken op nederlandwereldwijd.nl.

Met het geel/groen openstellen van de wereld wordt het ook makkelijker om te voldoen aan de voorwaarden van een reis- of annuleringsverzekering.

Al onze bestemmingen kunnen dus nu weer geboekt en bereisd worden
Mocht uw bestemming weer oranje of rood worden, dan heeft u bij All for Nature Travel altijd de garantie dat u de reis kunt omboeken naar een jaar later; onze corona omboekgarantie.

ijsberen, churchill, reis churchill, reis ijsberen, arctisch canada, tundra buggy, frontiers north, polar bear Galapagos leeuw, safari Afrika, Tarangiretijger, tijgerin, kanha NP, India, tijgersafari 

Zelfs PCR test niet meer nodig
Er is nog meer goed nieuws! Op een aantal van onze bestemmingen hoeft u geen negatieve PCR-test meer te doen voor vertrek, als u volledig gevaccineerd bent. Dit geldt bijvoorbeeld voor reizen naar Canada, India, Ecuador (inclusief de Galápagos) en Botswana. U hoeft hier alleen een bewijs van vaccinatie te laten zien. Reizigers die niet volledig gevaccineerd zijn, moeten nog wel een negatieve testuitslag overleggen. Nu maar hopen dat meer bestemmingen dit voorbeeld volgen!

Doe hier inspiratie op voor uw wildlifereis naar:

Canada

Ecuador & Galápagos

Botswana

India

 

Wij gebruiken cookies alleen voor analyse en het goed laten functioneren van de site. Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer over cookies & privacybeleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten