Wildlife Tourism in India op de kaart met input van All for Nature Travel

Het was een eer voor ons om uitgenodigd te zijn door UP Tourism India voor een bezoek aan deze persconferentie en Chambal National Park en Dudhwa National Park. Men wil met onze input wildlife-en duurzaam toerisme op de kaart zetten t.o.v. de Taj Mahal; “by creating a habitat for animals, not a habitat for tourists”.

De minister van Toerisme en Cultuur, Shri Jaiveer Singh Ji, sprak op deze persconferentie die was georganiseerd door de afdeling Toerisme van Uttar Pradesh in het Taj Hotel Lucknow.  De afdeling Toerisme heeft van 1 tot 8 december 2023 een “Parichaya Yatra” , een site-inspection reis, georganiseerd voor touroperators uit het Verenigd Koninkrijk,  de Verenigde Staten, Nederland en Duitsland voor wereldwijde marketing en branding van ecotoeristische bestemmingen in Uttar Pradesh.

Wilt u zelf India bezoeken? Kijk hier welke Nationale Parken in India wij aanbevelen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner