All Asilia Map

Surpise Safari-Aanbieding! Bijna te mooi om waar te zijn….

GRATIS binnenlandse vluchten en transfers voor Tanzania & Kenia in 2024! 

Verblijf 7 nachten of meer in de luxe safari lodges van onze meest duurzame en gerenommeerde partner in Tanzania en Kenia en alle binnenlandse vluchten en transfers zijn GRATIS. Een voordeel dat al snel oploopt tot meer dan €1500,- per persoon.

Dunia Camp, Asilia, Serengeti, Safari TanzaniaNamiri Plains, Serengeti, Luxe Safari Tanzaniaduurzaam tented camp TanzaniaJabali Ridge lodge, Asilia, Ruaha National Park, Safari Tanzania

U kunt zelf kiezen in welke lodge van Asilia of in welk park en op welk niveau u wilt verblijven. Alle 18 Asilia lodges bieden een fantastische wildlife ervaring met excellente natuurgidsen en staan bekend om hun duurzame impact voor de lokale bevolking en natuurbescherming. Niet voor niets past hun slogan Genuine Safaris/Genuine Difference zo goed bij de missie van All for Nature Travel.

  • U kunt zelf een keuze maken uit de lodges die vermeld staan in de volgende drie linkjes. Hier staat ook een indicatie van de prijs bij in USD o.b.v. volpension incl. safari’s, maar excl. park fee’s:
    1. 2024 Asilia Noord Tanzania Lodges met Serengeti/Ngorongoro, Tarangire & Rubondo Island
    2. 2024 Asilia Zuid Tanzania Lodges met Nyerere NP, Ruaha NP & Usangu Game Reserve
    3. Asilia Kenia Lodges 2024 met Masai Mara, Mara Naboisho & Ol Pejeta Conservancy
  • Of kijk bij onze reizen Parels van de Serengeti en Ruwe Diamanten van het Zuiden. Alle lodges op het duurdere 4-5 sterrenniveau vallen hieronder.
  • Of laat u door ons verrassen, net als een verrassingsmenu in een sterren restaurant. Als u de parken aangeeft van uw voorkeur, met het budget en de reisperiode, dan werken wij de mooiste wildlife safari voor u uit! Voor meer achtergrond informatie over de verschillende parken kijkt u op onze Tanzania en Kenia pagina.

Voorwaarden:
– Alle transfers en binnenlandse vluchten zijn gratis (private charters niet inbegrepen)
– Geldig voor minimaal twee samenreizende personen en alle safari’s in 2024
– U moet minimaal 7 nachten achter elkaar in een van de 18 Asilia lodges verblijven
– Het verblijf per accommodatie is altijd 2 nachten
– U kunt zelf de voorkeur voor de lodges aangeven, maar de definitieve route en volgorde wordt door ons bepaald.
– Een combinatie van Tanzania met Kenia of vice versa is alleen mogelijk als de Serengeti en de Masai Mara op elkaar worden aangesloten.

PS: Als u deze reis via ons boekt weet u zeker dat 5% van uw reissom wordt terug geinvesteerd in natuurbescherming zonder dat de reis voor u duurder wordt en heeft u een pakketreis met onze ANVR voorwaarden en SGR en Calamiteitenfonds garantie. Ook uw internationale vluchten vallen hieronder als wij die voor u boeken.

Vraag hier uw Surprise Safari aan
WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner