Beurs voor Bijzondere Reizen Breda

Kom naar onze presentaties op Beurs Bijzondere Reizen

De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming over de hele wereld. U reist op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges terwijl gespecialiseerde natuurgidsen met u op zoek gaan naar het dierenleven in de ongerepte natuur.

Op 6 en 7 januari ontmoeten wij u graag op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam. Het decor is de historische Beurs van Berlage. Op deze beurs vindt u allerlei reisaanbieders bij wie het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit. Uiteraard kunt u All for Nature Travel weer op deze beurs vinden. Wij staan voor u klaar om uw reiswensen te bespreken én om u te inspireren met presentaties over drie unieke bestemmingen!

Kom langs op onze stand
U vindt ons in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage op standnummer T 53.

Bezoek onze presentaties in de Mendas da Costa zaal
– Zaterdag 6 januari 14:30 uur Congo en de Dzanga Bai: Over bosolifanten en laaglandgorilla’s… – door Carsten Gerlach, de expeditie arts die dezelfde reis in september dit jaar ook heeft begeleid.
– Zondag 7 januari 11:30 uur India: Op Tijgersafari in het Land van de Big 7 – door Annemiek van Gijn. Zij is oprichter van All for Nature Travel en heeft in haar leven al 25 tijgers in het wild gezien. In december was zij nog in India.
– Zondag 7 januari 15:00 uur Chili & Argentinië: Wildlife van Patagonië – door Annemiek van Gijn. Weinig mensen weten dat Patagionië ook een fantastische wildlife bestemming is. Annemiek ging in februari/maart 3 weken op zoek…

Kaarten en openingstijden

Op zaterdag  is de beurs geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Wij raden u aan om uw kaartje online te kopen. U betaalt dan € 12,80 i.p.v. € 14,80 aan de kassa van de Beurs van Berlage.


Vakantiebeurs Amsterdam

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner