Tijger ©All for Nature Travel

Gratis tijgersafari in het Jaar van de Tijger

2022 is het  jaar van de tijger volgens de Chinese kalender. Dit vieren wij graag met een gratis tijgersafari op al onze reizen naar India. De beste bestemming om deze grootste katachtige op aarde tegen te komen! Al onze reizigers van de afgelopen 12 jaar hebben de tijger in het wild gezien…. Onze duurzame tijgersafari’s dragen bij aan het behoud van de tijger, maar om hem nog een extra steuntje in de rug te geven doneren wij ook nog eens €50,- extra aan WWF voor iedere geboekte reis naar India.

Een greep uit onze India reizen waar u een tijgersafari cadeau krijgt
Op de 12-daagse privé reis Ultieme Tijgersafari verblijft u ver weg van massatoerisme in kleinschalige, luxe lodges in de ongerepte natuur. U bezoekt drie parken en gaat maar liefst 14 keer op ‘game-drive’ in Madhya Pradesh, dé tijgerstaat van India. U verkent het leefgebied van de tijger te voet en gaat twee keer op ‘night drive’, uniek voor India!

Onze Deluxe Tijgersafari is een 9-daagse privé reis die u brengt naar twee parken en het mooiste park van de tijgerstaat Madhya Pradesh in India; Kanha National Park. De ideale reis als uw reisbudget iets kleiner is.

Reist u liever in een groep? Kijk dan bij de 18-daags reis West-Ghats Olifanten & Zwarte Panters. Hier gaat u met max. 8 personen in 5 nationale parken op zoek naar olifanten, tijgers en de zwarte panter in het zuiden van India. Van 5 t/m 20 november 2022.

Nog een tip voor als u het liefst met een groep reist! Op de 10-daagse Tijgers & de Aziatische Leeuw reis heeft u de grootste kans om de tijger, leeuw én de luipaard te zien op één vakantie. Vertrek 16 t/m 27 febr. 2023.

Boek nu en profiteer van ons aanbod
Deze actie loopt gelijk met het jaar van de tijger, tot 1 februari 2023. Boek en reis dus voor 1 februari 2023 naar India en u krijgt van ons een tijgersafari cadeau en het WWF een extra donatie. Dit betekent een korting van rond de €100,- per persoon op uw reis, afhankelijk van het park en de reismaand!

Deze aanbieding is geldig op al onze tijgerreizen naar India . PS: Op de groepsreizen is de korting al in de reissom verwerkt. De extra donatie van €50,- voor WWF wordt wel afgedragen.

Ons aanbod aan wildlife reizen naar India is behoorlijk uitgebreid. Als u wilt weten welke reis het beste bij u past, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner